Facebook

Tuesday, July 24, 2012

Lionel Messi Bersama Herbalife. Wajib baca.

Assalamualaikum.

Salam Ramadhan Al-Mubarak.

Apa khabar semua orang2 kampung, warga2 facebook dan semua kawan2 saya pada bulan puasa ini? semua sihat sejahtera ke? SUDAHKAH ANDA MENDAPATKAN SHAKE ANDA HARI INI??:)

Post terbaru saya hari ini akan menampilkan seseorang yang saya kagumi. Sebab apa saya kagum ialah kerana makhluk ALLAH ni di anugerahkan bakat semula jadi yang sangat istimewa. walaupun beliau bukan beragama Islam tetapi dia tetap seorang makhluk ALLAH. Beliau adalah Lionel Messi.


Nama: Lionel Andrés Messi
Nickname: Leo Messi
D.O.B :24 June 1987
P.O.B : Rosario, Argentina
 Kelab semasa : Barcelona, Sepanyol
Anugerah : Pemain Terbaik Dunia Ballon D'Or 
2009,2010,2011oke, cukup sudah sedikit tentang profile pemain bolasepak terkemuka ini. Sekarang saya mahu mengulas tentang bagaimana beliau boleh manjadi terbaik seperti sekarang. Ramai sedia maklum bahawa Leo Messi mempunyai masalah hormon dan terbantut sejak kecil. Tetapi, apa yang membuatkan dia berjaya menyelesaikan masalah itu?jawapannya mudah, ia adalah Lionel Messi mengamalkan nutrisi Herbalife! beliau ditaja secara peribadi oleh syarikat Herbalife dalam program pembangunan Atlet oleh Herbalife. Jadi,Nutrisi Herbalife sudah terbukti ialah jenama cellular nutrition no.! di dunia. selain Messi, seramai 75 juta pengguna lain berpuas hati dengan Herbalife, termasuk SAYA!